menu

Over ons

Eindelijk een financier die het MKB serieus neemt.

Veel MKB bedrijven hebben grote moeite om voldoende werkkapitaal te vinden. Traditionele banken staan niet te trappelen om het MKB te steunen met financieringen. Daarnaast kan het betalingsgedrag van (grotere) afnemers leiden tot een acuut liquiditeitsprobleem. Of soms kan het even tegenzitten in de markt en moet je even tijd ‘kopen’ om te herstellen. In alle gevallen is geld nodig. Zonder voldoende middelen zal het management gedwongen worden om suboptimale beslissingen te  nemen. Eeuwig zonde, vinden wij. Gezonde ambities horen alle ruimte te krijgen.

Financieringsmaatschappij CashFlex is opgericht door ondernemers, voor ondernemers. De onderscheidende kracht ligt in de snelheid van handelen, de flexibiliteit, de creativiteit en het vermogen om mee te kunnen denken op alle niveaus binnen het MKB. CashFlex spreekt dezelfde taal en is in feite ‘dé financier voor het MKB’. Misschien wel de enige in Nederland.

CashFlex is opgericht in 2014 en gevestigd in Oosterbeek. CashFlex is onderdeel van O2 Commercial Finance B.V., een financieel solvabele onderneming. Het team bestaat uit gedreven specialisten met jarenlange ervaring in de zakelijke financieringswereld.

U wilt ondernemen. U krijgt van ons de ruimte.

Financiering vraagt om een goede, transparante samenwerking die is gebaseerd op vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat u genoeg liquide middelen heeft waardoor u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf. CashFlex levert maatwerk als het gaat om de financiering van werkkapitaal. Ook staan we open voor starters met een gedegen ondernemingsplan. CashFlex is altijd op zoek naar ondernemers met een goed verhaal.

We zijn goed met cijfers. Maar bij ons bent u nooit een nummer.

CashFlex heeft een totaaloplossing voor werkkapitaalfinanciering en biedt daarnaast ook de mogelijkheid voor tijdelijke overbruggings (project) faciliteiten. Wij zijn ‘dé financier voor het MKB’. Daarnaast hebben we in de praktijk bewezen dat de combinatie van onze specialistische dienstverlening en ons productaanbod de beste garantie zijn voor succes. U kunt immers zaken doen, u heeft directe liquiditeit en daarnaast kunt u vertrouwen op een financieel betrouwbare partner.

CashFlex: Reken maar.

CashFlex:

  • No nonsense
  • Ondernemers in staat stellen kansen te benutten
  • Unieke financiële producten voor het MKB
  • Loyaliteit, persoonlijk contact     
  • Betrouwbare en flexibele partner
  • Voor bedrijven met een omzet van:
    € 500.000 - € 40 miljoen       
  • Snelheid in beslissingen & uitboeken
  • Door ondernemers, voor ondernemers