Over ons

CashFlex is opgericht in 2014 en gevestigd in Oosterbeek. CashFlex is onderdeel van O2 Commercial Finance B.V. , een financieel solvabele onderneming.

Financieringsmaatschappij CashFlex is opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Onze onderscheidende kracht ligt in de snelheid van handelen, de flexibiliteit, de creativiteit en het vermogen om mee te kunnen denken op alle niveaus.

Voor ondernemers is het steeds lastiger om een geschikte financiering voor werkkapitaal of vastgoed te vinden. Traditionele banken maken binnen het MKB een terugtrekkende beweging op dit gebied. Financieringen vragen om een goede, transparante samenwerking die gebaseerd is op een wederzijds vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat u over voldoende kapitaal beschikt zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw onderneming of de uitvoering van uw project.

De medewerkers van CashFlex beschikken over ruime ervaring in de financiële sector alsmede over een gezonde dosis ondernemerschap. Wij herkennen de vraagstukken waarmee u zich als ondernemer bezighoudt. Wij streven erna om met u tot de best passende financiële oplossing te komen. Niet alleen bij de start van de financiering maar ook na verstrekking hiervan blijven wij als partner graag met u meedenken.

Neem contact op

 

Bekijk ons op LinkedIn

Onze mensen

Philip Sluiter

Algemeen Directeur

Martijn Hermsen

Commercieel Manager

Kim van den Brink

Risk & Operations Manager