menu

CashFlex Update Factoring

15/06/2020

Kim van den Brink

 

 

Te allen tijde dienen onze producten goed aan te sluiten op de wensen van MKB-bedrijven. Hiervoor zijn wij doorlopend aan het onderzoeken hoe wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren. CashFlex heeft de ambitie om op een eenvoudige, snelle en betrouwbare manier MKB-bedrijven te kunnen voorzien in hun financieringsbehoefte. Waarbij de basis vaak te vinden is in een juiste oplossing voor werkkapitaalfinanciering.

Om deze behoefte op een juiste en eenvoudige manier vorm te geven zijn wij in samenwerking met Klippa (de nummer één in het verwerken van bonnen, facturen, paspoorten en andere documenten) en onze vertrouwde partner in internetoplossingen Cowpunks, een nieuwe factoringoplossing aan het bouwen voor onze bestaande en nieuwe klanten.

Tijdens de eerste contacten tussen Klippa en CashFlex hebben wij aangegeven dat het onze doelstelling is om de aanlevering van facturen door onze klanten zo eenvoudig mogelijk te houden. Door de inpassing van de technologie van Klippa kunnen wij binnenkort een nieuwe aangepaste Web portal beschikbaar stellen aan onze klanten, waarbij eenvoudig en direct vanuit de diverse boekhoudprogramma’s facturen aangeboden kunnen worden bij CashFlex.

Cowpunks zal samen met CashFlex de Web portal verder uitbouwen en voorzien van diverse koppelingen waardoor de gebruikersvriendelijkheid van het systeem optimaal zal zijn.

Wij hopen u zo snel mogelijk onze nieuwe factoringoplossing te kunnen presenteren. Daarnaast zijn uiteraard onze Supply Chain Finance- en Vastgoedfinancieringsoplossingen beschikbaar. Op deze manier vertrouwen wij erop een volwaardig partner voor onze klanten te zijn.

 

 

CashFlex:

  • No nonsense
  • Ondernemers in staat stellen kansen te benutten
  • Unieke financiële producten voor het MKB
  • Loyaliteit, persoonlijk contact     
  • Betrouwbare en flexibele partner
  • Voor bedrijven met een omzet van:
    € 500.000 - € 40 miljoen       
  • Snelheid in beslissingen & uitboeken
  • Door ondernemers, voor ondernemers